Foshnja indiane e lindur me dy fytyra dhe që po habit shkencëtarët nga mënyra se si sillet…

Një fëmijë indian i lindur me dy fytyra është duke bërë mirë një muaj pas lindjes së saj, thonë mjekët.

Lali ka lindur me dy hunda, dy palë buzësh dhe dy palë sy – por vetëm dy veshë.

Dhe ndërsa ajo mund të duket si diçka e çuditshme për disa, prindërit e saj krenarë mendojnë se ajo thjesht është një Perëndi i ringjallur.

Fshatrat vijnë të paguajnë respektin e tyre ndaj ‘perëndeshës’ së porsalindur

Vajza e vogël u lind në rrethin Nagar të Uttar Pradesh, 50 km në veri lindje të Nju Delhi.

Prindërit e saj, Vinod dhe Susham Singh nga një fshat i quajtur Saini, thanë se vajza e tyre e vogël ishte “një dhuratë nga Perëndia”.

Fshatarët e ngazëllyer pretendojnë se ajo është rimishërimi i Zotit indian Ganesha dhe festoi mbërritjen e saj me duartrokitje, brohoritje dhe oferta të dhuratave dhe parave….

Fshatrat ofrojnë dhuratat e porsalindura dhe paratë…

Fshatrat festojnë lindjen e saj me duartrokitje dhe besojnë se ajo është një rimishërim i Perëndisë indian Ganesha

Foshnja ushqehet me dorë. Mjekët thonë se ajo mund të hajë normalisht me të dy gojët…

Lali ka lindur me një gjendje të rrallë të quajtur dublikim craniofacial, ku një kokë e vetme ka dy fytyra.

Mjekët që dorëzuan foshnjën thanë se ajo duket se ishte në gjendje të mirë shëndetësore dhe po udhëheq një jetë normale pa vështirësi frymëmarrjeje.

Ata fillimisht ishin të pasigurtë nëse foshnja do të kishte funksione normale, por thonë se deri më tani ajo është duke “bërë mirë” dhe duke ngrënë nga dy gojët e saj.

Ajo gjithashtu hap dhe mbyll të katër sytë në të njëjtën kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*